Η εταιρεία μας

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ-περιγραφή επιχείρησης

 1. Το μεσιτικό γραφείο R.E.D HELLAS ιδρύθηκε το 2004 ως επέκταση της τεχνικής εταιρείας που λειτουργεί από το 1999 από τον Σπύρο Τσουμάνη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Δ.Π.Θ -πολυτεχνικής σχολή Θράκης- ώστε να καλύψει την ανάγκη της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας επιπρόσθετα στον τομέα της κατασκευής. Η έδρα μας βρίσκεται στους Αμπελοκήπους Πανόρμου 71-73 και σύντομα στην οδό Βουλής σε ιδιόκτητα γραφεία.
 2. Εξυπηρετούμε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής με έμφαση στο ευρύτερο κέντρο. Η υποχώρηση της κατασκευαστικής δραστηριότητας μας ώθησε εκτός της τεχνικής εταιρείας να αναπτύξουμε το εμπορικό τμήμα. Η εταιρεία επίσης αγοράζει ανακαινίζει και πωλεί ή εκμισθώνει ακίνητα. Στις υπηρεσίες διαμεσολάβησης συνεργαζόμαστε με μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού προσελκύοντας υποψήφιους αγοραστές και συγκεκριμένα (Αγγλία, Γερμανία, Κίνα, Ρωσία, Ισραήλ, Τουρκία, Κατάρ και επεκτείνουμε τις συνεργασίες). Επίσης διαφημίζουμε τα ακίνητά μας σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες με παγκόσμια απήχηση επενδύοντας στην δυναμική του διαδικτύου.
 3. Ως ελληνική εταιρεία γνωρίζουμε την εκτίμηση των ελλήνων στην επένδυση σε ακίνητη περιουσία, την διαχρονική αξία που προσδίδουν σε αυτή αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. Στόχος μας να ικανοποιήσουμε αυτή την ανάγκη με πάντα ανθρώπινη επαγγελματική προσέγγιση και να συμβάλλουμε στην εκπλήρωση ονείρων ζωής. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στην διάθεση του ανθρώπου.Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να δημιουργήσουμε.
 4. Είμαστε μέλη των :

Συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Αθήνας (ΣΜΑΣΑ-ΜΑΣ).

Συνδέσμου ελλήνων κτηματομεσιτών (ΣΕΚ).

Διεθνούς ομοσπονδίας επαγγελματιών ακίνητης περιουσίας (FIABCI-international real estate federation).

Τ.Ε.Ε τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος με εργοληπτικό πτυχίο Β τάξης.

Περιγραφή υπηρεσιών-προϊόντων.

 1. Υπηρεσίες διαμεσολάβησης : διεκπεραιώνουμε εντολές πώλησης και μίσθωσης όλων των ειδών ακινήτων, αναζητούμε κατασκευαστές οικοδομών σε αναθέσεις αντιπαροχής οικοπέδων και σε συνεργασία με τους οικοπεδούχους θέτουμε τα κριτήρια για την βέλτιστη επιλογή. Σε εμάς θα βρείτε τον δικό σας συνεργάτη με ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματική προσήλωση.
 2. Η εταιρεία μας παρέχει νομική υποστήριξη στην διαχείριση ακίνητης περιουσίας σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου, δικηγόρους, συμβολαιογράφους λογιστές και ασφαλιστές για ασφαλιστική κάλυψη (συμβόλαια πυρός και νομική προστασία για αντιμετώπιση κακοπληρωτή). Στόχος μας η διαρκής ενημέρωση για κάθε εξέλιξη στο νομικό και φορολογικό πλαίσιο. Ο πελάτης μας φροντίζουμε να είναι επαρκώς ενημερωμένος ώστε να διασφαλίσουμε την απόλυτα επιτυχή έκβαση της επένδυσης.
 3. Υπηρεσίες μηχανικού : παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα τα πεδία που άπτονται της κατασκευής, με μηχανικούς και τεχνικούς όλων των συναφών ειδικοτήτων.
 4. Υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης ακινήτων με τεχνικούς ελέγχους από μηχανικούς.
 5. Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επενδύσεις στο χώρο της ακίνητης περιουσίας αναζητώντας τις βέλτιστες τεκμηριωμένες επενδυτικές προτάσεις.
 6. Υπηρεσίες χρηματοδότησης-έκδοσης στεγαστικών δανείων σε συνεργασία με τράπεζες και εξειδικευμένα γραφεία διαμεσολάβησης.
 7. Επίσης έχουμε εξασφαλίσει και εδραιώσει συνεργασία με πιστοποιημένους εκτιμητές (RICS-royal institution of chartered surveyors) παρέχοντας υπηρεσίες εκτίμησης ακινήτων με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.
 8. Έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης κτηρίων Π.Ε.Α. Επίσης με το νέο νόμο για την αυθαίρετη δόμηση (Ν. 4495/2017) εκδίδουμε την ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ που αφορά όλα τα ακίνητα με ή χωρίς κτίσμα και διασφαλίζει αγοραστή και ιδιοκτήτη από πιθανή ακύρωση συμβολαίουεξαιτίας αυθαιρεσιών που πιθανώς και ο ίδιος ιδιοκτήτης του ακινήτου να αγνοεί. Διεκπεραιώνουμε την αναζήτηση και συλλογή μιας πλειάδας απαραίτητων πιστοποιητικών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες για την ταχύτερη ολοκλήρωση της εργασίας.
 9. Μελετούμε και σύντομα θα είναι διαθέσιμη την ανάπτυξη τμήματος διαχείρισης ακίνητης περιουσίας με υπηρεσίες : Έλεγχος-επιθεώρηση του ακινήτου σας ανά τακτά χρονικά   διαστήματα, είσπραξη ενοικίων για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, έλεγχος μηνιαίως όλων των πάγιων λογαριασμών, αποκατάσταση βλαβών σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη στην έγκριση της οικονομικής-τεχνικής πρότασης μας, σύσταση φακέλου οικονομικού προελέγχου, τουριστική εκμετάλλευση του ακινήτου, ένδικη αντιμετώπιση τυχόν ληξιπρόθεσμων οφειλών από το νομικό τμήμα της εταιρείας μας, πρόταση αναβάθμισης του ακινήτου μέσω τεχνικών εργασιών-διακόσμησης για την εξασφάλιση βελτιστοποίησης της μίσθωσης (αξιόπιστος μισθωτής, υψηλότερο ενοίκιο, άμεση μίσθωση χωρίς νεκρούς χρόνους στην αλλαγή μισθωτών).

 Σας προσκαλούμε να μας εμπιστευθείτε και μαζί να αναζητήσουμε την βέλτιστη λύση σε όλους τους συντελεστές της εργασίας στον χώρο της ακίνητης περιουσίας (τεχνική, οικονομική-νομική και χρονική) παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε κάθε βήμα μέχρι την παράδοση του κλειδιού του ακινήτου στο χέρι. Μαζί θα σχεδιάσουμε το πλάνο στον δικό σας χρονικό ορίζοντα, στις δικές ανάγκες και απαιτήσεις. Καλή πρόοδο καλή τύχη με όλα τα καλά του Θεού.